My status
Magyar ˇ
 

Rólunk 

« KEZDŐLAP

        A máréfalvi turisztikai információs irodát a Máréfalvi Tanács nyertes pályázata nyomán, a FEADR alapú pályázat PNDR programjának 313 intézkedése alapján hozták létre 2011-ben. A működését 2012 áprilisában kezdte meg két állandó munkatárs segítségével. A projekt keretén belül három információs pult elhelyezésére is sor került Máréfalva, Fenyéd és Zetelaka községekben, ami részét képezi egy országos információs hálózatnak.

 

Az iroda, mint Turisztikai Információs Központ, Máréfalván túl felkarolja a teljes hegyaljai régiót: Fenyédet, Küküllőkeményfalvát, Zetelakát, Zeteváralját, Ivót, Libánt, Deságot, Sikasszót és Székelyvarságot.

 

Az iroda fő célja mindig naprakész információkkal szolgálni az érdeklődők, idelátogató turisták számára a környékbeli szálláslehetőségekről, szolgáltatásokról, helyi eseményekről, programlehetőségekről, látványosságokról. Kiépült (és folyamatosan bővül) egy információs adatbázis, ahol ezek az információk ugyancsak elérhetőek mind a világhálón, mind pedig a kihelyezett információs pultokon is.

 

A turisztikai központ feladatai közé tartozik az információszolgáltatáson túl a környék népszerűsítése, amelyet hasonló egységekkel történő kapcsolatok kiépítésével, különböző programok, események, rendezvények szervezésével, promóciós anyagok elkészítésével valósít meg.


     Máréfalvi Turisztikai Információs Iroda

 

      Székelyföld - Hegyalja kistérség - Máréfalva 450 szám

      E-mail: satumarehr@gmail.com

       Nyitvatartás: hétköznaponként: 8:30-15:30


Munkatársak

Simó Mária

 

0732 139 261

Kapuinfo © 2012. Minden jog fenntartva.